LOKALE AANPAK

totaaloplossing voor energiek werken en leven

Duurzaam rijden, leven en bewegen
Wij werken nauw samen met o.a. bedrijven sportcentra, retailers en gemeente in jouw regio waardoor werk, beweging, ontmoeten en mobiliteit op efficiënte wijze samenkomen. Op die manier gaan energiek rijden, leven en bewegen hand in hand!
Energiek eten en bewegen
Energiek leven staat ook voor energieke voeding en voldoende beweging. Als deelnemer aan NRGYZONE spaar je voor gratis sporttegoed of energieke maaltijden bij de aangesloten tankstations, sportverenigingen en fitness centra.

Zonne- en windenergie

Elektrisch rijden op zonne-energie is écht duurzaam elektrisch rijden. Door het installeren van zoveel mogelijk zonnepanelen in combinatie met storage faciliteiten in jouw zone gebruik je niet de vuile stroom van bijvoorbeeld een kolencentrale, maar schone stroom! 

Lease van elektrische voertuigen en installatie laadpalen
Wij zorgen naast een slimme app en elektrische deelauto's ook voor de realisatie van laadpalen en laapleinen op strategische plekken in jouw zone. Hierdoor ben je 24/7 verzekerd van meer energie! 

"NRGYZONE was voor ons de verbindende schakel naar meer energie en 100% duurzame mobiliteit "

Wat doen wij?​

Het stap voor stap begeleiden van mensen en bedrijven naar een duurzame en energieke levensstijl is wat ons drijft. Wij adviseren lokale bedrijven, gemeenten en bewoners bij het veranderen van hun leefstijl, het reduceren van mobiliteitskosten en het verduurzamen van het lokale wagenpark en energiegebruik.

 

Wij leveren daarbij naast ons advies een slimme app en elektrische deelautoservice.

Waarom NRGYZONE?

Alles draait om energie! Energie om te werken en te bewegen. Energie voor mobiliteit en consumptie en energie om alles uit het leven te halen wat erin zit. Omdat traditionele energiebronnen langzaam uitgeput raken en mensen door o.a. stress en ongezond beweeggedrag steeds vaker tegen hun grenzen aanlopen, is verandering noodzakelijk.

 

Maar hoe zetten wij deze verandering in gang? Wij fungeren graag als regisseur van de verandering en reiken lokale bedrijven en overheden praktische tools aan en advies om zichtbaar en meetbaar resultaat te boeken!