Meer energie binnen handbereik.

HOEVEEL KAN IK BESPAREN? WAT LEVERT HET OP?

Zou je af en toe een tweede auto ter beschikking willen hebben? Of rijd je niet al te veel en is een eigen auto eigenlijk te duur? Dan is het voordelig om vandaag nog lid te worden van NRGYZONE. Iedereen kan meedoen. Deelname levert voor jou en de stad waarin je woont en werkt vele voordelen op: minder parkeerdruk, een betere bereikbaarheid, fittere mensen, een positieve bijdrage aan het milieu en een aanzienlijke verlaging van jouw autokosten!

Hoeveel kan ik als bedrijf besparen?

Het elektrisch deelautoprogramma kan op jaarbasis een kostenreductie betekenen van wel duizenden euro's per jaar. Naast een kostenbesparing, levert deelname ook een behoorlijke winst op voor het milieu en de gezondheid van de deelnemers. Onze NRGYcoaches begeleiden jouw organisatie naar een fitte en duurzame manier van leven en werken. 

Hoeveel kan ik privé besparen?

Afhankelijk van het aantal deelnemers in jouw buurt kan de besparing al snel oplopen tot honderden euro's per huishouden per jaar. Je bespaart op onderhoud, verzekering en brandstofverbruik, deelt de leasekosten met je buren en betaalt alleen voor de kilometers die je rijdt! Met NRGYZONE wordt een tweede auto overbodig. Ook is het een ideale oplossing voor iedereen die geen auto hebben en af en toe een auto willen gebruiken.

Kunnen wij nog wat winnen?

De inzet bij deelname aan het programma wordt beloond. Als deelnemer maak je iedere maand kans op het winnen van leuke en energieke uitjes en gratis sporttegoed. Maak samen met je bedrijf, buurt of club zoveel mogelijk slimme kilometers met jullie deelauto en win!

Word ook lid en

leef voordelig

& energiek

Word lid van NRGYZONE en er staat binnenkort ook voor jou zo'n gave elektrische deelauto klaar in jouw straat, bij je favoriete tankstation, fitness centrum, sportvereniging of op je werk.