Meer energie binnen handbereik.

GEZOCHT:

ENERGIEKE TANKSTATION & CARWASH ONDERNEMERS

.

De toenemende verkoop van elektrische auto's zorgt ervoor dat de traditionele brandstofverkoop langzaam krimpt. Eén ding is echter zeker: de toekomst biedt volop kansen voor de ondernemende tankstation ondernemer die investeert in nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wij werken daarom nauw samen met lokale tankstation & carwash ondernemers op het onderliggend wegennet die zich actief inzetten voor een duurzame toekomst. Het doel: een geleidelijke transitie bewerkstelligen van traditionele brandstoffen naar 100% duurzame mobiliteit en het creëren van een nieuw verdienmodel voor de lokale tankstation ondernemer.

In de samenwerking  ben je als tankstation ondernemer verantwoordelijk voor o.a. het schoonmaken van de auto's, helpdesk en de exploitatie van de laadpalen in de zone. De NRGYZONE app creëert nieuwe mogelijkheden om de shopomzet te stimuleren, nieuwe services te verlenen voor zowel zakelijke klanten als particuliere en een doelgroep aan te boren die nu nog niet op het tankstation komt.

 

Op die manier ontstaat een interessant en duurzaam verdienmodel voor de innovatieve tankstation ondernemer die zich wil onderscheiden van de lokale concurrentie en bewust investeert in een duurzame toekomst.

Bent u zo'n ondernemer? Wilt u onze local champion worden bij u in de buurt en koploper zijn in duurzaam ondernemen? Neem contact op met Wouter Lagendijk.