Leuk dat je interesse hebt om een auto te delen!

Wij hebben verschillende elektrische deelautopakketten voor kleine groepen mensen o.a. clubs, VvE's, buurtcollectieven, bedrijven of bedrijfsverzamelgebouwen.

Kies het deelauto pakket dat bij je past.

 
 
 
e-Street pakket
Auto delen met
de VvE of buurtcollectief
v.a. € 80
per huishouden p/m incl. verbruik en laadpaal
Je deelt via de VVE en/of een buurtcollectief een elektrische auto met een kleine vaste groep buurtbewoners en/of flatbewoners
(gemiddeld 8 tot 10 huishoudens per auto) 
e-Business pakket
 
Auto delen met
je collega's,  industrieterrein of verzamelgebouw v.a.
€ 95 per gebruiker p/m
incl. verbruik en laadpaal  
Je deelt via jouw werkgever en/of verzamelgebouw / bedrijventerrein een elektrische auto met een groep vaste gebruikers voor het maken van zakelijke ritten en/of privé gebruik.
e-Club pakket
 
Auto delen met
je club of vereniging incl. laadpaal op locatie 
Upgrade het abonnement van je fitness club of sportvereniging met het gebruik van een deelauto. Handige service voor leden die geen auto hebben, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld uitwedstrijden met je team. Waar wacht je op? Deel ook een auto met jouw club.
 

e-Private Lease pakket: verdien geld met je eigen auto!

Met ons e-Private Lease pakket kun je kiezen uit een aantal energiezuinige elektrische lease auto voor een superscherp maandtarief. Dit werkt in principe net zo als de normale private lease contracten. De enige aanvullende voorwaarde die wij stellen is dat je de auto wel minimaal 20 uur per week deelt met de buurt.

Het maandtarief is afhankelijk van het type auto en het aantal kilometers en incl. een laadpaal bij jou in de buurt. Je bepaalt met de NRGYZONE app zelf wanneer je jouw auto wel en niet wilt verhuren aan de buurt. Ook het tarief bepaal je zelf. Op deze manier kun je je eigen leasekosten op een slimme manier terugverdienen en maak je de buurt blij met een handige deelautoservice. 

Heb je al een eigen elektrische auto of leaseauto en wil je deze graag transformeren tot deelauto? Ook dat kan! Voor € 40 per maand maken wij van jouw auto een deelauto die je via de app kunt delen met de buurt en/of collega's.

 

e-Car2go abonnement: geen vast maandbedrag. Je betaalt alleen voor de kilometers die jij rijdt!

Bij voldoende deelauto's in jouw zone introduceren wij het e-car2go abonnement. Speciaal voor incidentele autogebruikers. Hiermee kun je via de app snel en gemakkelijk één van de beschikbare deelauto's in jouw zone reserveren. Handig voor als je slechts af en toe een auto nodig hebt en niet vast wil zitten aan een vast maandbedrag. Auto reserveren, instappen en rijden maar! Je betaalt achteraf alleen voor de kilometers die je gereden hebt.

Uit welke auto's kunnen wij kiezen?

Ons concept wordt ondersteund door gerenommeerde automerken zoals o.a. BMW, Nissan, Opel, Hyundai en Tesla. Er is dus volop keus.

Bekijk het aanbod >

Mobiliteitsscan

bedrijven

 

Ook klaar voor een duurzame en energieke leefstijl?

 

Autodelen is in meerdere opzichten een meerwaarde voor zowel medewerkers van bedrijven als huurders van bedrijfsverzamelgebouwen.

Het delen van een elektrische auto draagt bij aan een substantiële reductie van de mobiliteitskosten en is goed voor het milieu.

Neem contact met ons op voor het maken van een mobiliteitsscan en een business case voor jouw bedrijf.

Waarom elektrische auto delen?

De elektrische deelauto is de perfecte aanvulling op de (elektrische) fiets voor woon-werk verkeer en de trein voor langere afstanden en stelt je in staat om duurzaam en voordelig van deur-tot-deur te reizen. De kilometers die je maakt met een elektrische auto zijn niet alleen minder belastend voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, gezondheid en de bereikbaarheid van je stad of dorp. Reis dus slim en wordt fitter op de fiets, werk in de trein, sport regelmatig en benut de flexibiliteit en het comfort van de elektrische deelauto. Durf jij het aan? Laat je eigen auto staan!

Wil je meer informatie over onze elektrische deelauto abonnementen? Neem dan contact met ons op.