Jan - Hoofd binnendienst (43)

Ik pakte vroeger van huis naar het werk altijd mijn eigen auto. Ik zit overdag eigenlijk merendeel van mijn tijd op kantoor en mijn auto stond daardoor vaak stil.Een aantal keer per week moet ik overdag een zakelijk ritje maken naar een klant of leverancier en daar gebruikte ik mijn eigen auto voor. De kilometers declareerde ik dan bij onze administratie.

Sinds mijn werkgever meedoet aan het NRGYZONE programma laat ik mijn eigen auto steeds vaker thuis. Ik pak de e-bike naar kantoor en reserveer voor zakelijke ritten een elektrische deelauto. Naast het feit dat ik veel minder in de file sta voel ik mij veel fitter doordat ik meer fiets en beweeg. Daarnaast ben ik met een collega ook gaan sporten bij het aangesloten fitness centrum.

Eva - grafisch vormgever (28)

Het klinkt misschien raar maar na het behalen van mijn rijbewijs heb ik eigenlijk nooit echt de behoefte gehad om een eigen auto te kopen. Ik fiets veel en veel dingen die ik doe  zijn op loopafstand of met OV prima bereikbaar. Toch is het af en toe handig om een auto te gebruiken. Via mijn sportschool ben ik lid geworden van NRGYZONE en gebruik sinds die tijd zeker 3x per week een elektrische deelauto. Het werkt allemaal prima en ik twijfel er geen moment meer aan om nog een eigen auto te kopen. Ideaal dus!

George,

beleidsmedewerker (31)

Sinds ik lid ben van NRGYZONE ben ik veel bewuster geworden van mijn energiegebruik. Hiervoor had ik een dikke benzine auto en gaf ik flink gas. Ook ging ik thuis niet zo heel zuinig om met energie en liet ik regelmatig het licht branden. Ik heb sinds een aantal maanden het roer volledig omgegooid.

 

Ben letterlijk en figuurlijk energieker gaan leven. Ik sport meer, heb er een sport van gemaakt om mijn energierekening zo laag mogelijk te maken en ik reserveer regelmatig een elektrische deelauto. Ik denk er zelfs over na om mijn eigen auto weg te doen!

Word ook lid en leef voordelig & energiek

Word lid van NRGYZONE en er staat binnenkort ook voor jou zo'n gave elektrische deelauto klaar in jouw straat, op je werk, favoriete tankstation, fitness centrum of sportvereniging.