Meer energie binnen handbereik.

HOE WERKT HET

1. REGISTRATIE & LIDMAATSCHAP

Het delen van iets waardevols als een elektrische auto kan spannend zijn. Daarom beginnen we met het samenstellen van een groep bekenden. Dit kunnen buren zijn, maar ook collega's, bedrijven in hetzelfde gebouw of leden van een club of sportvereniging. Kies verschillende deelauto abonnementen voor bedrijven, clubs en buurtbewoners.

2. ELEKTRISCHE DEELAUTO'S & GRATIS SPORTTEGOED

Als groep sluit je een meerjarige overeenkomst af met NRGYZONE voor het gebruik van de auto. Wij leveren je vervolgens alles wat nodig is om een elektrische auto te delen, reserveren en gebruiken. De NRGYZONE app, verzekering, pechhulp, administratie en het regelmatig wassen en schoonmaken van de auto's. Als lid van NRGYZONE ontvang je gratis sporttegoed bij de aangesloten fitness centra of sportverenigingen in de zone.

3. NRGYZONE App

Alles wordt geregeld via de NRGYZONE App, die communiceert met speciale software in de auto. Hiermee heb je de mogelijkheid hebt om een elektrische deelauto in jouw zone te reserveren en te openen. Het is hierdoor mogelijk om de auto te delen zonder sleuteloverdracht. Je download de app snel en eenvoudig via de App Store of Google Play

4. DEELAUTO RESERVEREN

Bij de reservering kies je een deelauto en de locatie waar je werkzaam bent of waar je de auto wenst op te halen. Om jouw tijd zo efficiënt mogelijk te besteden zijn de deelauto's gestationeerd op slimme locaties in jouw zone waardoor je wonen, sport, werk, vrije tijd en shopping makkelijk kunt combineren. Bij het reserveren van de auto geef je aan of het een privé of zakelijke rit is, zodat de kosten op de juiste manier kunnen worden doorbelast. Ook is het mogelijk om vaste gebruiksdagen voor jezelf te reserveren.

5. INSTRUCTIE & RIJDEN

Het is voor de meeste mensen even wennen om te rijden met een elektrische auto met automatische versnelling. Voor jouw eerste rit krijgt je van ons daarom een instructie hoe de auto werkt. Verder is het van belang om het bereik in de gaten te houden en zo veel mogelijk proberen te laden.

6. AUTO TERUGBRENGEN, PARKEREN EN BETALEN

Aan het einde van de reserveringsperiode breng je de auto terug naar de vaste parkeerplaats en sluit je de auto aan op de laadpaal zodat de volgende gebruiker weer met een volle accu kan wegrijden.

Aan het einde van elke maand ontvangt je een overzichtelijke factuur voor de privé ritten. Indien je gebruik maakt van een business lidmaatschap betaalt jouw werkgever de zakelijke en afhankelijk van de gemaakte afspraken ook de woon-werk ritten. Maak zoveel mogelijk slimme kilometers met een deelauto en spaar voor gratis sporttegoed of win energieke prijzen. 

7. GEBRUIK E-BIKES

Wij bieden de mogelijkheid om jouw lidmaatschap uit te breiden met met o.a. gebruik van onze e-bikes (voor woon-werkverkeer). Met name de combinatie van e-bike en elektrische deelauto in het pakket versterken elkaar, omdat mensen met de e-bike naar het werk kunnen gaan, in plaats van met hun privé auto, hierdoor meer bewegen en een deelauto gebruiken voor zakelijke ritten. Een fiets of (high speed) e-bike als alternatief voor de auto of openbaar vervoer scheelt tijd, ruimte en geld voor parkeren. Er zijn geen wachttijden, geen files en het past bovendien prima bij een gezondere levensstijl. Met een (high speed) e-bike kun je grotere afstanden overbruggen dan met een conventionele fiets.

Word ook lid en leef voordelig

& energiek

Word lid van NRGYZONE en er staat binnenkort ook voor jou zo'n gave elektrische deelauto klaar!